template-browser-not-supported

Noticias

Más de 1.500 estudiantes de Bachilleratu y Formación Profesional participen nes Xornaes de Puertes Abiertes de la Universidá d'Uviéu

L'alumnáu preuniversitario va conocer de primera esquito les instalaciones, equipamientos y estensa ufierta académica de la universidá asturiana | Les sesiones van tener llugar de forma presencial ente los díes 16 y 18 de mayu nes distintes facultaes y escueles d'institución académica

Más de 1.500 estudiantes de Bachilleratu y Formación Profesional van participar nes Xornaes de Puertes Abiertes de la Universidá d'Uviéu, que se van desenvolver, de forma presencial, ente los díes 16 y 18 de mayu, nes distintes facultaes y escueles de la institución académica.

L'oxetivu d'esta iniciativa, según destaca Alfonso López Muñiz, vicerrector d'Estudiantes, ye que los alumnos preuniversitarios conozan de primera esquito les instalaciones y equipamientos que la Universidá d'Uviéu pon a disposición del so estudiantáu, según la estensa ufierta académica de la institución asturiana d'enseñanza cimera.

Estes xornaes, entamaes pol Vicerrectorado d'Estudiantes en coordinación cola Conseyería d'Educación, dirixir a estudiantáu de Segundu de Bachilleratu y ciclos formativos de grau cimeru de la Formación Profesional.

El programa de les xornaes va consistir nuna charra informativa sobro cuestiones xenerales y titulaciones de cada centru, que va tar impartida por responsables de les respectives facultaes y escueles, xuna visita empuesta poles sos instalaciones, mientres la que se va informar al estudiantáu, de forma más detallada, sobro aspeutos referentes a los planes d'estudiu y otres cuestiones d'interés.

Les visites van llevar a cabu nes siguientes veces de sesiones: los díes 16 y 17 de mayu, en sesión de mañana, a les 10:00 hores y a les 12:30 hores y, en sesión de tarde, a les 17:00 hores. El día 18 de mayu, solo nos horarios de mañana, a les 10:00 hores y a les 12:30 hores.

Documents