template-browser-not-supported

Noticias

La Clínica Xurídica de la Facultá de Derechu homenaxa a los participantes nes sos actividaes mientres el cursu académicu 2020-2021

L'estudiantáu, les instituciones participantes y el tutores académicos van recibir una reconocencia pola so collaboración ya implicación nos distintos proyectos desenvueltos

L'estudiantáu participante, les instituciones esternes que collaboraron cola Clínica Xurídica y el profesoráu de la Facultá qu'hai tutorizado les distintes actividaes mientres el cursu 2020-2021 van recibir güei vienres, a les 17:00 hores, na Aula Magna de la Facultá de Derechu, un diploma acreditativu en reconocencia a la so implicación nes distintes actividaes desenvueltes pola clínica. 
   
L'actu va tar presidíu'l vicerrector de Internacionalización, Daniel Santos, y va ser presentáu pol decanu de la Facultá de Derechu, Javier G. Fernández Teruelo; el vicedecano calidable, Miguel Iribarren Blanco, y el secretariu Xeneral de la Universidá, Ángel Espiniella Menéndez, na so condición de exvicedecano calidable. 
 
Ta prevista la participación nel actu de les siguientes instituciones: Asociación Española Contra'l Cáncer, Fundación Banco d'Alimentos, Cruz Roja Española, Amnistía Internacional, Fundación Secretariado Xitanu, Colexu d'Abogaos d'Uviéu y Afesa Salú Mental Asturies, y la Clínica Xurídica de Derechos Humanos de la Facultá de la Universidá de Miami y la Clínica Xurídica de la Russian Foreign Trade Academy.
 
Les actividaes de la Clínica Xurídica tán abiertes para tol estudiantáu del Grau en Derechu y del PCEO en ADE y Derechu.