template-browser-not-supported

Noticias

Marta Casanova afalaga'l podiu nel Nacional

Pela so parte, l'atleta y l'atleta de la Universidá d'Uviéu Moha Bakkali y María Suárez axudicáronse la victoria absoluta nos 10 Kilómetros d'Avilés, Campeonatu d'Asturies de la distancia

L'atleta de la Universidá d'Uviéu Marta Casanova tuvo mui cerca de xubir al podiu nel Campeonatu d'España absolutu de 10 kilómetros en ruta, celebráu esta pasada fin de selmana en la localidá navarra de Tudela, onde algamó finalmente la cuarta posición.
 
La corredora verdinegra realizó un tiempu de 34.35, ameyorando'l so meyor rexistro sobro la distancia a pesar que'l trazáu de la competición nun yera'l más aparente pa realizar grandes marques. 
 
Pela so parte, l'atleta y l'atleta de la Universidá d'Uviéu Moha Bakkali y María Suárez axudicáronse la victoria absoluta nos 10 Kilómetros d'Avilés, Campeonatu d'Asturies de la distancia, celebraos el pasáu sábadu n'a Villa del Adelantráu. 
 
El deportista verdinegru consiguió'l trunfu con un tiempu de 31.41, un bon crono teniendo en cuenta la durez del percorríu avilesín.
 
Pablo Ibáñez (Horizonte) concluyó la prueba en segunda posición, un minutu dempués que'l vencedor. El fondista local Manu Guerreiro (Llínea de Meta) completó los puestos d'honor.
 
María Suárez, pela so parte, foi la ganadora de la prueba en categoría femenina con un tiempu de 36.52.