Guía d'espertos y espertes

La Guía d’Espertos y Espertes de la Universidá d’Uviéu ye una iniciativa empobinada a los medios de comunicación, que xurde col envís d’ufiertar una erbía de trabayu amañosa y rigorosa pa los profesionales de la información, y tamién pa la sociedá en xeneral.

  • Pazos Medina, Maria del Carmen

    Expertu en:

    • Formulación y preparación de emulsiones y niosomas conteniendo biocompuestos para su aplicación en alimentos funcionales
    • Emulsificación con membranas
    • Preparación de geles y vesículas por evaporación de emulsiones y disoluciones de tensioactivos
    • Formulación y caracterización de emulsiones aceite/agua
    • Tratamiento de aguas residuales industriales conteniendo aceites en emulsión o en suspensión
    Departamentu:
    Ingeniería Química y Tecnología del Medio Ambiente
    Área:
    Ingeniería Química
    Teléfonu:
    +34 985 10 35 09
    +34 985 10 34 35
    Corréu:
    cpazos@uniovi.es

Buscar